Simple_banner_duraspin

A SENCO vállalatról

EGYÜTTES ERŐVEL FORRADALMASÍTJUK AZ ÉPÍTÉSI MUNKÁK KIVITELEZÉSÉT

A SENCO vállalat 1951 óta kínál élvonalbeli rögzítéstechnikai megoldásokat. Ha a rögzítéstechnika terén dolgozik, bizonyára már hallott rólunk. Mivel a rögzítéstechnika speciális terület, amely az adott feladatra megfelelő, speciális szerszámgépeket igényel. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy olyan innovációkkal gazdagítottuk a piacot, amelyek idővel etalonná váltak a rögzítéstechnika terén. Ezek közé sorolható például a fúziós és a DuraSpin technológia.

Hogyan sikerült ilyen nagyszerű szemszámgépeket piacra dobnunk? Azáltal, hogy mindig is törekedtünk arra, hogy alaposan megismerjük végfelhasználóink igényeit, céljait, szükségleteit és egyedi nézőpontjait. Azáltal, hogy segítünk rátalálni arra a megoldásra, amely könnyebbé, jobbá és hatékonyabbá teszi munkájukat. A SENCO minden munkatársát az vezérli, hogy megtalálja az ügyfeleink számára legjobb megoldást. Állítson minket kihívás elé, és biztos lehet benne, hogy mi feltűrjük az ingujjunkat, nekigyürkőzünk a munkának, és minden helyzetre proaktívan megtaláljuk a legjobb megoldást.

A rögzítéstechnika terén dolgozók mindannyian tisztában vannak azzal, hogy az általuk használt szerszámgépekben rejlik a munka kivitelezésének sikere vagy kudarca. Rendeltetésük, hogy magasabb szintre emeljék a készségeket és javítsák a hatékonyságot. Fontos, hogy lehessen számítani rájuk, bízni abban, hogy ugyanúgy teljesítenek, mint ahogy tegnap és tegnapelőtt tették.

Hagyományosan nagy hangsúlyt fektetünk szerszámgépeink és szolgáltatásaink minőségére. Nálunk minden a tartósságról szól: ennek jegyében készítjük szerszámgépeinket, hogy hosszú ideig hű társként szolgáljanak az építési munkák során. 

Jövőorientált gondolkodás: ezáltal tudunk az élen maradni. Állandóan keressük az ötleteket arra, hogyan lehetne megújítani termékeinket és szolgáltatásainkat. És minden tevékenységünk során komolyan vesszük felelősségünket. Vagyis tudatosan figyelünk arra, hogy vállalati döntéseink milyen hatást gyakorolnak bolygónk és az egész emberiség jövőjére, valamint az egyes emberek jólétére. Hírek rovatunkban folyamatosan beszámolunk a SENCO új termékeiről, technológiáiról és egyéb fejlesztéseiről.

A SENCO célja, hogy ügyfeleink, végfelhasználóink és csapatunk szoros együttműködése révén a lehető legjobb szolgáltatásokat, munkafolyamatokat és termékeket tegyük le az asztalra. Mindezek alapja a motivált munkaerő és az átlátható kommunikáció. Ez a szoros együttműködés hajt előre bennünket. Inspirál, és arra késztet, hogy új ötletekkel álljunk elő. Olyan ötletekkel, amelyek forradalmasítják a rözgítéstechnikát és az építőipart. Kérdése vagy észrevétele van, esetleg tudja, hogyan javíthatnánk termékeinken? Forduljon hozzánk bizalommal!

A SENCO a Kyocera Senco Europe cégcsoport tagja. Több mint 20 országban vagyunk jelen Európában, és igyekszünk a lehető legközelebb kerülni ügyfeleinkhez.